Продажба на имоти ново строителство София Изгрев

Ново строителство София ИзгревЗащо да спрем своя избор на жилища ново строителство София Изгрев?

 
Столичният квартал Изгрев е един от предпочитаните райони за живеене. Той е тих и спокоен и се намира в непосредствена близост до парк „Борисова градина“. Това съседство предопределя чистия въздух на квартала и го прави отлично място за живеене на хора, които обичат разходките и спорта сред природата. Следователно, имотите ново строителство София Изгрев са търсени от купувачите и се продават добре, споделят столични брокери. Чист, зелен, спокоен квартал с уредена инфраструктура и особена атмосфера – така определят своя район местните жители. Тук има много офисни и административни сгради, които са също новопостроени.
 

Видове имоти ново строителство София Изгрев

 
Строителните фирми, преди да започнат нов проект, проучват пазара и клиентското търсене. Преглежда се статистиката на най-продаваните видове жилищни имоти и съответно се проектират такива апартаменти, които да се радват на интерес и да се продават успешно. Столичните агенции отчитат, че са получили най-много заявки от потенциални клиенти, търсещи двустайни апартаменти в София. Съответно, една строителна фирма се опитва да проектира в новия си обект максимален брой двустайни апартаменти. Останалите жилища се разпределят между тристайни и едностайни апартаменти. Така и клиентите са доволни, и фирмата-строител успява да разпродаде над 80% от апартаментите още в строеж.
 

Цени на апартаменти ново строителство в Изгрев София

 
Средната продажна цена на апартаментите в София се покачи през тази година и вече достигна над 1000 евро/м2. В квартал Изгрев по отношение на имотите ново строителство в София Изгрев виждаме широк диапазон на цените. Те може да са и над хиляда евро и около 830 евро/м2, в зависимост от локацията на обекта и качеството на строителство. Първо, проверете с какъв бюджет за покупка разполагате и вижте какво може да си позволите. В случай че искате по-голямо жилище, но средствата не ви достигат, проучете условията на банките за отпускане на кредит. Добрата новина – в момента банките предлагат доста атрактивни условия и по-ниски лихвени проценти.
 

Инвестиции в бизнес имоти ново строителство в Изгрев София

 
В квартал Изгрев са разположени различни посолства и консулства, например, на Германия и Русия. Също така, тук се намират сградите на бизнес центрове и търговски представителства. Големи строителни компании имат интерес да строят бизнес и търговски обекти в близост до такова престижно „съседство“. Изградените обекти се продават или се отдават под наем. Тъй като има търсене на офис площи и модерни напоследък „open space“ пространства, интерес към подобен тип нови имоти има, отчитат както строителите, така и агенциите за имоти. Непрекъснато получаваме заявки от фирми, които търсят офисни и търговски помещения на добри цени. Новопостроените обекти привличат с модерна визия, повишено ниво на комфорт и безопасност. Разгледайте предложенията за имоти ново строителство София Изгрев в сайта www.novostroitelstvo.bg/ново_строителство_софия_изгрев/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт