Тристаен Цар Борис 3 – удобно и комуникативно жилище в столицата

тристаен цар борис 3Предимства на покупката на тристаен Цар Борис 3

Предимство на покупката на тристаен Цар Борис 3 е не само просторната и удобно разпределена площ на жилището, но и комуникативната локация на кварталите, разположени в периметъра на тази основна пътна артерия на София. Булевард „Цар Борис III“ започва от моста на кръстовището на булевардите „Иван Гешов“ и „Генерал Тотлебен“, продължава на югозапад между столичните квартали Лагера, Хиподрума, Славия, Красно село, Овча купел, Бъкстон, Княжево и вилната зона „Черният кос“, откъдето има изход към европейски път E-79 София-Благоевград-Кулата. Територията в обхвата на булевард „Цар Борис III“ е много добре благоустроена и озеленена, почти изцяло топлофицирана. Има отлично развита комунална и социална инфрастрактура, вариативни пътно-транспортни комуникации с центъра на София, включително новострояща се метростанция. Тук се намират важни административни, финансови, съдебни, болнични и учебни заведения, хипермаркети и други търговски и обслужващи обекти, което превръща кварталите около булеварда в предпочитано място за живеене, а тристайните апартаменти – в едни от най-търсените.
 

Разнообразни оферти за продажба на тристаен Цар Борис 3

Кварталите в периметъра на булеварда са застроени предобладаващо с блокове от 70-90-те години на миналия век. Все по-модерен облик на района през последните години придават новите жилищни сгради и комплекси. Пазарът предлага разнообразни оферти за продажба на различни по размер и разпределение вторични и нови апартаменти в тухлени, панелни или тип ЕПК сгради – от ниско до високоетажни. Офертите за тристайни апартаменти съставляват около една трета от предложенията. Жилищата са с квадратура 80-120 кв.м, разпределена на дневен тракт, две спални, санитарни помещения и тераса. При избора на локация за покупка на тристаен апартамент, най-търсени са жилищата непосредствено до пътната артерия или с пряк достъп до нея.
 

Тристайни апартаменти Цар Борис 3 от строител

Активно жилищно строителство около булеварда се реализира в кварталите Лагера, Хиподрума, Красно село, Овча купел, Бъкстон. Новите тристайни апартаменти са предпочитани заради високото качество, функционално усвоеното интериорно пространство, контролирания достъп до сградите и осигурените паркоместа. Директната продажба от строител, особено на „зелено“, позволява договоряне на разсрочено изплащане, по-изгодна цена, включително за довършване на издаваните по БДС тристайни апартаменти, и още редица преференции.
 

Цени тристайни Цар Борис 3

Цените на тристайните апартаменти по „Цар Борис Трети“ са средно 1000-1200 евро/кв.м. Освен от локацията, бързия достъп до булеварда и близостта до столичния център, цените зависят от типа, годината и качеството на строителство. Актуални оферти за апартаменти около „Цар Борис Трети“ предлага: www.domaza.bg/тристаен_цар_борис_3/
Подобни статии от този сайт