Търсене на обзаведени квартири в София Хаджи Димитър

Каква категория клиенти наемат квартири в София Хаджи Димитър?

 
Квартири в кв. Хаджи Димитър София
Хаджи Димитър е един от най-старите квартали в София, намира се в район Подуяне, в североизточната част на столицата, при това доста близо до центъра. Такова местоположение прави от Хаджи Димитър привлекателно място за търсене на квартири в София Хаджи Димитър. Да стигнете в район Хаджи Димитър може от булевард Дондуков през моста Чавдар. Сградният фонд и жилищното строителство тук е доста разнородно – има и стари къщи, и панелни блокове. Любопитното е, че новото строителство тук не върви с активни темпове – вероятно поради липса на интерес от страна на купувачите. Но пък за наемателите това не би трябвало да е проблем, все пак квартири се наемат за временно обитаване.
 

Квартири в София Хаджи Димитър

 
Във връзка с това, че Хаджи Димитър се намира на близко разстояние от централната градска част, това се отразява и върху наемните цени в района. След анализ на офертите, предлагани за дългосрочен наем в Хаджи Димитър, виждаме, че средната наемна цена за обзаведен апартамент е около 350 евро. Разбира се, има предложения както под, така и над тази цена – всичко зависи, в крайна сметка, от конкретния тип имот и неговото състояние. При по-щателно и усърдно търсене винаги може да се намери добра оферта. А и нищо не пречи да преговаряте по цената със собственика – важно е в случая да се представите като коректни и платежоспособни бъдещи наематели.
 

Как да търсим квартира в София Хаджи Димитър?

 
Квартал Хаджи Димитър се характеризира с много свободно пространство около блоковете, има обилна зеленина. Всичко това дава усещане за простор – чувство, което все по-трудно се открива в рамките на голям град като София. Когато един бъдещ наемател спешно се нуждае от квартира в София, но разполага с ограничено време, няма много варианти пред него, освен да се обърне към агенция за имоти. Ако и вие сте в подобна ситуация, препоръчваме да не се доверявате на първия срещнат брокер, а да проучите кои агенции в София работят професионално и предлагат качествени услуги, свързани най-вече с наемните отношения.
 

Квартира в София Хаджи Димитър с цел инвестиция

 
Инвестирането в недвижими имоти набира все по-голяма популярност в България. Българинът често е скептично настроен към крупни сделки, но през последните няколко години броят на частните инвеститори нарастна главоломно. Купуват се имоти с инвестиционна цел както в големите градове София, Пловдив, Варна, Бургас, така и по черноморските и планинските ни курорти. В тази връзка, ако предпочитате да притежавате имот, който да отдавате дългосрочно под наем и да печелите постоянни и стабилни доходи, замислете се дали да не се ориентирате към апартамент в квартал Хаджи Димитър. Предложения за продажба на жилищни имоти в този столичен район има много и всеки желаещ ще успее да намери най-доброто за себе си.

Търсите евтини квартири в София Хаджи Димитър? Разгледайте актуалните обяви в сайта www.domaza.bg/квартири_в_софия_хаджи_димитър/
Подобни статии от този сайт