Разширяването на метрото в столицата раздвижи сделките на имоти в София от собственик

имоти в софия от собственикНаличието на метростанции превръщат всеки район в желано място за имоти в София от собственик

С разширяването на метрото и отварянето на нови станции през последните години, превърна столицата в най - търсен град за инвестиции. Съответно, наличието на метростанция в даден район увеличиха пазара на недвижими имоти. Затова и търсенето на имоти в София от собственик там е най - голямо. Жилищата от собственик са атрактивни, защото спестяват доста пари на клиентите и реално купувача не се налага да плаща допълнителни такси на агенциите. Жилищата близо до метрото се радват на голямо търсене и са добро вложение на средства в имот, който може лесно да бъде продаден или отдаван под наем. 
 

Жилищата в затворени комплекси са хит сред търсещите имоти в София от собственик


Апартаментите в тип затворени комплекси стават все по - актуални. Собствениците, които предлагат имоти в тях са се погрижили за всички удобства на клиентите си. Офертите им са доста примамливи. Сградите са модерни, с интересна архитектура и дизайн. В тях често има басейни и ландшафтно озеленяване.
 

Покупка на имот в София от собственик


Продажбата на недвижим имот в София от собственик е сполучлив избор. През последните години по-голям брой оферти за продажби на имоти, ново строителство, се предлагат в периферните райони на столицата, където има повече свободни терени за застрояване. Хората предпочитат да имат пространство и панорамна гледка пред себе си, а не някоя сграда. 
 

Имот в София от собственик, къде са най – желаните квартали


Когато става въпрос за имот, изборът на хората е насочен, предимно към местоположението на жилището и  комуникативността и транспортната връзка с района. От значение е, разбира се, качеството на строителството и разпределението на имота. Сред харесваните квартали са „Докторската градина“ и НДК в центъра на София, както кварталите „Младост“, „Драгалевци“, „Симеоново“ и „Бояна“.
 
https://www.domaza.bg/имоти_в_софия_от_собственик/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт