Търсене на едностаен апратамент Дружба

Едностаен апартамент в кв. ДружбаАктуални офети за едностаен апартамент Дружба

 
Дружба е квартал в югозточната част на София, в който има голямо разнообразие на жилищни сгради. Предимно в новата част на квартала през последните години се изграждат много модерни кооперации и луксозни затворени комплекси. Удобният транспорт и сравнително достъпните цени на имотите правят пазара на жилища много активен. Търсенето и предлагането на апартаменти с различна площ е голямо. Има оферти за апартаменти в панелни блокове, в кооперации, строени през последните години, и за чисто нови жилища и такива в сгради в процес на изграждане. Интерес има и към предложенията за едностаен апратамент Дружба за продажба и под наем.
 

Продажба на едностаен апартамент Дружба

 
Обявите за продажба на едностайни жилища са разнообразни. Има известна разлика в цените на имотите в Дружба 1 и Дружба 2, както и в самите микрорайони. Панелна гарсониера от 80-те години се продава за 40 хил. евро. Има и по-скъпи предложения. Жилище със същата площ, отново панелно, се предлага за 47 хил. евро. Най-евтино панелен апартамент може да се придобие за малко под 30 хил. евро. Най-скъпо стари, но обзаведени гарсониери в добро състояние се предлагат за около 65 хил. евро.
 

Нови едностайни апартаменти в София Дружба

 
Цените на новите едностайни жилища са чувствително по-високи. Тухлени апартаменти в сгради с контролиран достъп в Дружба 1 се предлагат за закупуване за около 53 хил. евро. В Дружба 2 модерно обзаведено по дизайнерски проект жилище с площ 38 кв. м. се продава за 59 хил. евро. Апартаментът се намира в нов комплекс в близост до метростанция. Има и значително по-евтини предложения за нови жилища за продажба. За 45 хил. евро може да се купи обзаведена гарсониера в сграда, строена преди няколко години. В Дружба 2 се предлага малко жилище в сграда с акт 16 на цена от 46 хил. евро.
 

Наем на едностаен апартамент София Дружба

 
Средната наемна цена на гарсониерите в квартала е около 500 лева. Толкова ще излезе наемането на кокетно обзаведено малко жилище в сграда от нов тип в Дружба 2. Значително по-евтино – около 350 лева, ще струва апартамент със същата площ в панелен блок в Дружба 1. Жилището също се предлага обзаведено. За 300 лева може да бъде наето маломерно луксозно обзаведено жилище на партерен етаж в нова сграда. За просторна гарсониера в Дружба 1 наемателите ще трябва да заплащат по 600 лева месечно.
Намерете изгодни оферти за едностаен апартамент Дружба на: www.domaza.bg/едностаен_апартамент_дружба/
 
Подобни статии от този сайт