Как да търсим апартаменти под наем в София Димитър Миленков

апартаменти под наем в софия димитър миленковАпартаменти под наем в София Димитър Миленков – на какво да обърнем внимание

През последните години в източните части на София се построиха много производствени мощности които имат нужда от служители и по този начин интересът към апартаменти под наем в София Димитър Миленков. Проблемът е , че все още кварталът не може да отговори на увеличаващото се търсене на жилища под наем защото е застроен главно с къщи, които много рядко се наемат, а строеж на нови кооперации с апартаменти в тях за сега почти липсва. Пасивността на инвеститорите не може да се компенсира по никакъв друг начин освен с построяването на нови блокове.

Апартаменти под наем в София Димитър Миленков, какво предлагат

 Животът в софийския квартал Димитър Миленков не е от най-предпочитаните поради голямата конкуренция на райони с по-висок имидж и относителната му отдалеченост от централните части на столицата. Липсата на метро, недобре развитата инфраструктура, наличието на обособени етнически зони и липсата на добри училища и здравни заведения допълнително намаляват авторитета на квартала и го провят предпочитан единствено за хора с по-ниски доходи, които имат интерес към апартаменти под наем в София Димитър Миленков. Изгледите това скоро да се промени в обозримо бъдеще са нищожни, но въпреки това пазарът на недвижими имоти в кв. „Димитър Миленков“ се развива.

Как да търсим апартамент под наем в София Димитър Миленков

Около кв. „Димитър Миленков“ няма забележителности и следователно интересът към апартамент под наем в София Димитър Миленков е слаб. Към момента никой от участниците в пазара на недвижими имоти няма интерес да промени тази тенденция и затова тези процеси са в застой. Причините са много, но за съжаление кварталът е един от най-непредпочитаните за живеене в София главно поради липсата на устройствен план и изградени жилища и традиции в отдаване на жилища под наем. Въпреки, че има добри транспорти връзки, градският транспорт в района също още не е на необходимото ниво.

Апартамент под наем в София Димитър Миленков – бъдещето е неясно

Трудното намиране на апартамент под наем в София Димитър Миленков е свързано и с липсата на ясна стратегия за развитието на района, а от тук и за строителството на нови жилища. Всичко това отблъсква потенциалните наематели, води ги към други райони и кв. „Димитър Миленков“ остава недооценен, въпреки че притежава редица преимущества пред аналогични райони. Липсата на подходяща реклама също понижава рейтинга на района по отношение на наемане на жилища и го прави един от най-слабо търсените и предпочитани. Вариантите за промяна на тези реалности в позитивни тенденции не са малко, но е задължително строителите да насочат повече усилия в застрояването със съвременни жилища този район.

Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в София Димитър Миленков на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_димитър_миленков/

Подобни статии от този сайт