Възможност за закупуване на апартаменти в София Бистрица

апартаменти в софия бистрицаЗащо апартаменти в София Бистрица са привлекателна инвестиция

 Село Бистрица се намира в най-южните граници на Столична голяма община, непосредствено да планината Витоша и южната дъга на околовръстния път, основна градска магистрала на София. Районът винаги е бил предпочитан за живеене заради отдалечеността си от центъра на столицата, чистия въздух, богатата естествена зеленина, ниското строителство и обширните незастроени площи. Затова и апартаменти в София Бистрица винаги са били привлекателна инвестиция макар тяхното строителство да започна едва преди 15 години. Все още районът предлага ограничено количество апартаменти с изключение на тези в затворените апарт комплекси на север от квартала и единични жилищни кооперации, които се строят на различни места в село Бистрица.

Апартаменти в София Бистрица – бъдещето е пред тях

Строителството на апартаменти в София Бистрица тепърва ще се развива с бързи темпове и ще догонва другите атрактивни за инвестиции в недвижими имоти райони на столицата. Много високата цена на земята на строителство в квартала засега не позволява на инвеститорите да реализират напълно проектите си по отношение на строителството на жилищни кооперации, тъй като апартаментите в тях са относително по-евтини в сравнение с комплексите от затворен тип или луксозните къщи например. Ето защо към момента в село Бистрица се предлагат най-вече къщи на много високи цени – едни от най-високите в България. Въпреки активното търсене от страна на потенциалните клиенти на апартаменти в София Бистрица тяхното предлагане си остава слабо, което допълнително повишава цените им.

Как да изберем апартамент в София Бистрица

Село Бистрица е относително голямо по площ и се простира на юг от околовръстния път до първите гънки на Витоша на юг. Във всеки един район може да се открие подходящ апартамент за закупуване или наемане. Апартамент в София Бистрица може да се придобие най-вече в по-равнинната част на квартала на север, където има много свободни площи за застрояване. През последните години там изникнаха много жилищни комплекси от затворен и открит тип, които предлагат апартаменти на конкурентни цени. Предстои развитие на инвестициите в тази насока, а това предполага и излизането на още предложения на пазара.

Апартамент в София Бистрица – правилният избор

 

В село Бистрица на практика отсъства старото панелно строителство и вариантът за апартамент в София Бистрица е единствено жилище в новопостроена сграда пред последните десетина години. Това има всички свои преимущества и осигурява комфорт и удобство в един район с висок стандарт на живот. Апартамент в София Бистрица осигурява на собствениците си спокойствие и сигурност, живот в естествена среда, близо до природата и редица исторически забележителности. Добите транспортни комуникации на квартала с центъра на София, наличието на много магазини от всякакъв тип, спортни съоръжения, детски площадки, учебни и здравни заведения и места за отмора и развлечение правят апартамент в София Бистрица още по-желано място за живот главно на млади хора и семейства, които ценят времето и средствата си.

Намерете изгодни обяви за апартамент в София Бистрица на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_бистрица/
Подобни статии от този сайт